Försäljning av Newbody

Under oktober finns möjlighet att köpa strumpor, underkläder och andra produkter för att stötta klubben.

Anslag där du kommer åt e-shopen finns på anslagstavlan i stora dojon. Från den shop som du kommer åt via anslagen i dojon kommer utlämning att ske i dojon under första halvan av november.

Den som vill hjälpa till att sälja åt klubben och leverera paket till exempelvis vänner, bekanta, släktingar, arbetskamrater eller grannar kan höra av sig till kassor@ujjk.se för att registrera sig som försäljare och få en länk till en egen webshop där potentiella kunder kan köpa produkter. Du som säljare levererar sedan produkterna till de du sålt till.

Att både köpa och sälja är helt och hållet frivilligt, vi provar på detta för att se om det är möjligt att dra in lite extra pengar till klubben utan någon större ansträngning. Pengarna som vi drar in kan vi använda för att exempelvis skicka instruktörer på utbildningar, ta hand om vår lokal eller åka på läger.

Vill du köpa produkter för upphämtning i dojon eller direktleverans till dig men kan inte ta dig dit i närtid? Maila kassor@ujjk.se för att få åtkomst till e-shopen.

Försäljning av Newbody