Graderingsdag 8 december

_MG_8642

Lördag 8 december är det dags för graderingar till kyu- och mongrader. Det är också terminsavslutning, så kom och heja på de som gradera, umgås, och fika även om du inte ska gradera själv. Självklart är släkt och vänner hjärtligt välkomna. Klockan 1430 är det uppvisningar, missa inte det!

Kom ihåg att du som graderar ska vara uppvärmd när graderingen startar, lilla dojon är ledig för detta ändamål. Kom ihåg att ta med ditt ju-jutsupass (eller monpass om du är elev i mongrupp) som ska innehålla graderingskorten från tidigare graderingar.

Under dagen kommer det finnas smaskigt fika och diverse ju-jutsurelaterade prylar till försäljning, kortbetalning går utmärkt.
Vill du bidra till föreningen så går det fint att lämna in små eller stora bakverk under dagen. All vinst investeras i föreningen så baka, fika och njut! Om du lämnar in något, skriv gärna en innehållsförteckning för att underlätta för de med allergier eller intoleranser.

Tider

  • 10.00 Gradering till orange och grönt
  • 12.00 Gradering till gult
  • 14.00 Uppvisningar
  • 14.15 Gradering till gul-vitt och orange-vitt
  • 16.00 Slut för idag

OBS! Schemat anger tid till respektive grad d v s är du nybörjare är det tiden för gradering till gult som gäller om du är vuxen eller ungdom. Alla mongraderingar startar kl 1415.

Graderingsdag 8 december